33.jpg
36.jpg
34.jpg
33.jpg

Ik ben nieuw


WIJ WILLEN GRAAG KENNIS MET U MAKEN

SCROLL DOWN

Ik ben nieuw


WIJ WILLEN GRAAG KENNIS MET U MAKEN

welkom bij De Rots Amsterdam. Wij willen graag kennis met je maken. 

 

Wie zijn WIJ

De Rots Amsterdam is in 2000 opgericht door Apostel Oswald Hart. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een stabiele gemeente waar velen tot Christus komen. Wij vinden het belangrijk dat mensen hun maatschappelijke en geestelijke bestemming bereiken. Onze missie is om zonen en dochters te trainen en gemeentes stichten om het Evangelie van het Koninkrijk te verspreiden. 
Wij zijn een liefdevolle kerk waar er aandacht is voor emotionele en geestelijk herstel. Het is de missie van De Rots om Jezus Christus te verkondigen in Amsterdam en om te zien naar mensen in nood.

Apostel Oswald Hart

Apostel Oswald Hart


kom bij ons langs

Elke zondag begint de Engelse dienst om 10:00 uur en de Nederlandse dienst om 12:00. Uw kinderen hebben elke week hun eigen interactieve dienst.  Vrijdag hebben wij bijbelstudie van 19:30 tot 21:30. Je bent hartelijk welkom om onze diensten bij te wonen. Wij willen jou, je familie & vrienden graag leren kennen. 

lais.jpg
36.jpg

De Tweede Stap


De Tweede Stap


De tweede stap

heb je de stap genomen om de rots jouw thuisgemeente te maken?
Dan helpen wij je graag bij jouw geestelijke ontwikkeling.
ontdek hier wat je tweede stap wordt.

 

Fundament Training: leer de basis van het geloof

Elke vrijdag om 19:30 bent u welkom bij de Fundament Training. Je leven aan Jezus geven is de beste stap die je ooit hebt kunnen maken. Maar daarna komt de tweede stap, en dat is Hem leren kennen. Bij deze bijeenkomsten ga je samen met andere broeders en zusters leren vanuit de Bijbel. Hoe wilt God eigenlijk dat wij leven? Waarom nemen wij het Avondmaal? Wat houdt gebed precies in? De basis van het geloof wordt in elke les behandeld. Ook als je langer bekeerd bent is het interessant om de bijeenkomst bij te wonen. Elke keer geeft God weer een nieuwe openbaring van Zijn woord.

 

dopen

Dopen is een handeling van geloof. Wie gelooft in de naam van Jezus, wat Hij voor ons heeft gedaan en bereid is om een levenstijl aan te gaan die God behaagt laat zich dopen. De Bijbel zegt dat de "oude mens" is begraven wanneer iemand zich laat dopen. Er komt vernieuwing en die vernieuwing is door de genade van God. Gedurende het jaar organiseert De Rots meerdere doopklassen voor mensen die hun leven hebben gegeven aan Jezus. Je kan alvast interesse tonen door een mail te sturen naar nazorg@derotsamsterdam.com

 

Huisgroepen: in een huiskamersfeer samen het woord ontdekken

Elke zondag komen wij bij elkaar in de gemeente, maar doordeweeks komen wij ook bij elkaar. Dit doen wij in huisgroepen die gehouden worden bij broeders en zusters thuis op verschillende dagen en verschillende locaties. In een groep van rond de acht personen kom je samen en wordt er samen gezongen, gegeten, gebeden en vragen gesteld. Het is ook een manier om relaties op te bouwen met je broeders en zusters en elkaar te leren kennen. Voor meer informatie over een huisgroep dicht bij jouw buurt, stuur een mail naar nazorg@derotsamsterdam.com

34.jpg

#AMSTERDAMFORJESUS


#AMSTERDAMFORJESUS