bedieningen

 


Praise & Worship

God heeft de mens geschapen om Hem te aanbidden. In De Rots is aanbidding prioriteit. Het aanbiddingsteam is samengesteld uit gepassioneerde mensen die God aanbidden in geest en in waarheid. In zowel het oude-  als het nieuwe testament is het grote gebod: “Gij zult de Heer uw God aanbidden en Hem alleen dienen.”


dans

Dans is in de eerste plaats om God te eren. De toegewijde dansers ondersteunen het praise team om de atmosfeer van de aanwezigheid van God in het de gemeente te brengen. 
Ten tweede maken zij het hart van het volk klaar om het Woord te ontvangen.

Media

Het media-team is een jong, innovatief en dynamisch team dat bestaat uit mensen met een ding gemeenschappelijk, namelijk een passie voor Jezus.. Ze willen Amsterdam winnen voor Jezus door zichtbaar te zijn op zoveel mogelijk platformen. Het media-team bestaat uit verschillende subgroepen: belichting, graphic design, film, geluid, fotografie, beamer, decor, social media & creatief schrijven.  


Zondagschool

Op de zondagschool bij ons in de kerk hebben wij geweldige kinderen en een uitstekend team dat hart heeft voor het kinderwerk. Onze kinderen zijn zeer kostbaar en wij willen als gemeente dat de tijd die kinderen binnen het kinderwerk mee maken, voor hen de beste tijd van de week is.